englishswedish Här finns ett nytt sudoku varje dag, programmet sudoku assistenten, och ett gratis dagligt su doku för din hemsida/trycksak!

sudokuprogrammet assistenten

Allt om Sudoku

Sudoku iPhone/iPad App:ar

Nu finns vi i Appstore! Vi har exempelvis en app med riktiga 9x9 sudoku fšr barn! och en annan med chilli sudoku. Besok croobie.com/sudoku for mer detaljer.

sudokuapplikationen

Använd din hjärna!

sudoku flag ladda ned sudoku Det här är sudokuprogrammet som hjälper till med det triviala men tidsödande arbetet och lämnar det roliga hjärnjobbet åt dig! Programmet kan generera mycket roliga sodoku pyssel i flera svårighetsgrader, och det låter dig också manuellt knappa in ett sudoku från en annan källa. Programmets huvuduppgift är att visa vilka möjliga sifferkandidater som varje cell har. Man kan sedan manuellt eliminera de kandidater som man själv funnit vara omöjliga. Programmet har en inbyggd blickfångarfunktion som snabbar upp ditt spelande, och en ångra-knapp som gör att man vågar pröva en hypotes. Från och med version 3d kan man också få tips på hur man skall lösa det aktuella sudokut. Här laddar du hem programmet och här finns instruktionerna.

Interaktivt Sudoku för iPhone/iPod Touch

Nu har vi ett online sudoku. Det är specialanpassat till iPhone, men alla webbläsare fungerar. Sudokut har en "ångra funktion" och ett minne som gör att det kommer ihåg spelställningen mellan besök på sidan.

Nytt sudoku varje dag


Vårt gratisprogram kan generera oändligt många pussel, men för er som inte kan köra programmet visar vi här ett dagligt sudoku! av valfi svårighetsgrad. Här är dagens sudoku och lösningen på gårdagens spel. Vi har nu också mycket enkla barn sudoku med 4x4 rutor!

Nytt: Nu har vi en hel sudokusida med sex utskriftsbara pyssel i olika svårighetsgrader. Nya sudokus varje dag!

Så knäcker man ett sudoku

regler Vi har skrivit några enkla instruktioner och tips på hur man kan tänka då man löser ett sudoku pussel. Även för dem som läst dessa tips kommer våra pussel att förbli utmanande.


Så skapar vi våra sudokus

Det är vårt program som genererar dagens sudoku. Programmets framgång vilar på en helt ny typ av sudokugenererande algoritm. Generatorn kan inte bara skapa nya pyssel utan även utvärdera hur pass svårt och roligt det är att lösa dem! Här beskriver vi vår sudokugenerator.

Kundanpassat sudoku för hemsidan

websudoku Det är nu enkelt att skapa ett dagligt suduko på den egna hemsidan (websudoku). Genom att kopiera vår html-kod till er sida kommer den att visa ett nytt spel varje dag. Intresserad av webbdesign? Du kan göra ett kundanpassat sudoku så att färg och form passar din webbplats. De kan även användas i publikationer och trycksaker. Läs mer under Sudoku för hemsidan.

NYTT: Nu kan man även infoga ett sudoku som en vanlig bild!


Externa sudoku och kakuro-länkar

Besök vår sida med externa sudoku och kakuro länkar!

Andra spel

Vila upp dig med vårt on-line-spel: fruktspelet eller dito för iPhone. För dig som gillar poker! Snart kommer vi att ha en gratis on-line tjänst som beräknar värdet av din aktuella pokerhand i texas hold'em. Pokeravdelningen är under uppbyggnad!

Google
Web sudokuAssistant


Sodoko, sodoku, soduko, soduku, sudoko, sudoku, suduko, suduku. Gillar du att spela su doku? Här finns ett nytt pussel varje dag, hjälpprogrammet sudoku assistenten, sudoku din hemsida, och mycket mer...


our mail address     om cookies